![t18 t18](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t18.jpg)
![t17 t17](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t17.jpg)
![t16 t16](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t16.jpg)
![t15 t15](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t15.jpg)
![t14 t14](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t14.jpg)
![t13 t13](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t13.jpg)
![t12 t12](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t12.jpg)
![t11 t11](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t11.jpg)
![t10 t10](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t10.jpg)
![t9 t9](http://koninskagazetainternetowa.pl/wp-content/gallery/tajwan/thumbs/thumbs_t9.jpg)
Na kursie dla osób bezrobotnych i nieaktywnych zawodowo z zakresu kuchni regionalnej, zorganizowanym przez Towarzystwo Inicjatyw Obywatelskich w Koninie, najliczniej była reprezentowana gmina Ślesin. Dlatego wśród wielu smacznych potraw przygotowanych na zakończenie nie mogło zabraknąć pyrczoka.
Szkolenie współfinansowano ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. W programie były zajęcia edukacyjne m.in. z kuchni regionalnej, języka angielskiego, zarządzania i rachunkowości, informatyki i psychologii. W sumie 200 godzin. Szkolenie zostało pozytywnie ocenione przez uczestników. Wyrazili oni żal, że 2-miesięczny kurs tak szybko się skończył.
Koordynator projektu Anna Lewandowska wręczyła wszystkim uczestnikom certyfikaty ukończenia szkolenia z pozytywnym wynikiem. Gratulowano im pozytywnej motywacji do poszerzenia swojej wiedzy. I życzono dużo uśmiechu w życiu osobistym i zawodowym.