SYLWESTER 2011/2012. Hotel Magda w Licheniu Starym zaprasza
Hotel Magda w Licheniu Starym serdecznie zaprasza na Zabawę sylwestrową „Muzyczna i kulinarna podróż dookoła świata”. Początek imprezy o godz. 20.00. Cena: 275 zł za osobę. Cena obejmuje: zabawę taneczną przy muzyce zespołu Forum, kulinarną podróż dookoła świata, losowanie atrakcyjnych nagród.
Hotel Magda proponuje także „Imprezę sylwestrową w rytmach lat 70. i 80.”. Początek o godz. 20.00. Cena: 195 zł za osobę. Zabawę do białego rana poprowadzi DJ Paweł Borowski.
Osoby, które skorzystają z propozycji sylwestrowej Hotelu Magda mają możliwość rezerwacji noclegu w cenie 120 zł za pokój 2-osobowy. Rezerwacja telefoniczna imprez sylwestrowych: 63 27-08-700.
Na obu imprezach wykwintne menu na pewno każdego zadowoli. Poniżej szczegóły:
———————————————–
Zabawa sylwestrowa „Muzyczna i kulinarna podróż dookoła świata”
Starter
Sałatka z grillowanym kurczakiem, masło, pieczywo
Danie serwowane
Zupa toskańska, Eskalopki wieprzowe zapiekane z serem i pomidorami z pieczonymi ziemniakami, z dodatkiem bukietu jarzyn
Deser sylwestrowy
Bufet staropolski
Aromatyczne staropolskie wędliny i suche kiełbasy, Śledź w trzech smakach, Tymbaliki wieprzowe, Łopatka szpikowana czosnkiem,
Sałatka jarzynowa, Sałatka dworska
Bufet włoski
Wędzony łosoś nadziewany i rolowany z serem ricotta i szpinakiem, Szynka parmeńska z melonem i figami, Mozzarella z pomidorami i bazylią, Wybór pieczywa, Penne z gorgonzolą, grillowanym kurczakiem i suszonymi pomidorami, Risotto z leśnymi grzybami, porto i parmezanem
Bufet meksykański
Zupa meksykańska, Tortilla, Salpicon de Res, Ensalada de Queso Fresco,Roladki z roztbefu faszerowane musami (kaparowym ziołowym i chrzanowym),Guacamola na pieczywie, Sandacz marynowany w ziołach z sosem salsa
Bufet japoński
Wybór sushi z sosem sojowym i marynowanym imbirem, Wasabi
Bufet hiszpański
Gazpachio z Sewilli, Jaja Sacramento, Sałatka anduluzyjska, Sałatka chorizo,Crostini, Fabanda en Bacallana z salsą pomidorową,
Aromatyczne krewetki w ciście filo
Bufet nocny
Udziec wieprzowy serwowany przez kucharzy, Ziemniaki pieczone Texas fried, Barszcz czerwony czysty, masło, pieczywo
Bufet deserowy szefa kuchni
Panna Cotta, Wybór ciast, Sałatka owocowa, Świeże owoce
Kawa, herbata, napoje, woda mineralna, wódka biała 0,5 l na parę, butelka wina musującego dla 4 osób
——————————————–
„Impreza sylwestrowa w rymach lat 70. i 80.”
Menu:
Danie gorące
Zupa toskańska, Eskalopki wieprzowe zapiekane z serem i pomidorami, Zraziki wołowe, Pieczone ziemniaki, Kluski śląskie,Penne, Tagliatelle, Sosy Carbonara, Bolognese
Bufet zimny
Bufet aromatycznych wędlin i suchych kiełbas z domowej wędzarni, Gravlax z sosem miodowo-musztardowym, Szynka parmeńska z melonem i figami, Rostbef pieczony z musami kaparowym, ziołowym, Śledź w trzech smakach, Tymbaliki wieprzowe, Karkówka pieczona w chrzanie, Schab pieczony finezja, Łopatka szpikowana czosnkiem
Sałatka jarzynowa, Sałatka dworska, Sałatka jamon z pomarańczami, Sałatka grecka, Sałatka z grillowanym kurczakiem, masło, pieczywo
Nocny bufet
Barszcz czerwony, Fileciki drobiowe w sosie “Szubert” z winogronami, Żeberka w kapuście, Golonka po staropolsku, Kopytka, Smażone ziemniaki, bukiet sałat, bukiet jarzyn
Bufet deserowy szefa kuchni
Panna Cotta, Wybór ciast, Sałatka owocowa, Świeże owoce
Kawa, herbata, napoje, 0,5 l wódki na parę, butelka wina musującego dla 4 osób
————————————–
Hotel Magda
ul. Toruńska 27
62-563 Licheń Stary
www.hotelmagda.com.pl
Tel. 63 27-08-700
(tekst promocyjny)